FORUMI - ZAJEDNIČKI FORUMЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Cargoagent Ltd logo


ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Уважаеми потребители на сайта Каргоагент пожелаваме ви щастлива и успешна 2013.

Екип Каргоагент

 





ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

 





ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

 





ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Niste li malo zakasnili

 





ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

ali vidi datum objave

 





ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Možda su mislili za kinesku ali i za to je kasno ona je bila negde u februaru

 





Re: ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Господа от КаргОагент вземете мерки и проверяваите фирмите които се регистрират дали са с целите имена и дали въобще съществуват, тук съм от скоро но виждам фирми който са с непални имена и ако решиш да рекламираш фирмата ще ти отговори че тя дори няма регистрация в тази платформа, надявам се да вземете мерки и да почистите платформата от фирми фантоми или ще считаме че и вие сте с тях, петдесет процента са фантоми и оставаме другата половина който искаме да работим честно с вас но и вие трябва да ни помогнете да останем с вас, и искаме да работим с вас но без вашата помощ ще останете само с мошениците и повярвайте ми след като си отидем ние те също ще ви изоставят; защото ние сме тук за да работим а ако няма кой да работи и кой да лъжат те бързо ще ви изоставят, така че помислете с кой искате да сте? С тези които ще защитите и ще останат с вас или с тези който ни мамят и вие и позволявате да се регистрират с почти верни компаний който нямат нищо общо с тях!!! Но запомнете че ако ние си отидем те бързо ще ви изоставят така че помислете с нас ли сте или с тях??? Можете много лесно да ги отсеете само ги проверете в Giggle дали е пълно името и дали има такава фирма въобще, аз съм първият който ще си отиде от вашата платформа ако продължава да виждам фирми с непълни имена; да кажем скромно фантоми от който нищо няма да получиш нито ще можеш да ги осъдиш и просто или ще фалираме или просто ще отидем на други платформи и както казах като останете само с тях просто те ще се разбягат защото вече не сте им нужни, но на нас честните превозвачи ще сте ни нужни но само когато и вие се притеснявате за нас иначе го виждам така асталого лукс.....
С извинение но е самата истина......
Надявам се да достигне не само до вашите клиенти, не искам да правя анти реклама на вашата платформа, но и до вашите началници и най вече до собственици на тази компания, ще бъда с вас но и вие бъдете не с мен бъдете с нас!!!!

 


 




CargoAgent.net - BERZA TERETA I TRANSPORTA


Cargoagent.net je internet berza tereta i kamiona koja predlaže usluge transporta i špedicije za firme iz Srbije, Balkana i cele Evrope. Naša berza prevoza predlaže menadžerima transportnih, špediterskih i trgovinskih preduzeća da obavljaju svoje poslove brže, lakše i efikasnije.





Kategorija firme: Transportna firma / Autoprevoznik
Grad: Užice,
Država:RS - Srbija



Kategorija firme: Transportna firma / Autoprevoznik
Grad: Ivanjica,
Država:RS - Srbija


CargoAgent.NET Za kontakt:
tel/fax: +381 11 414 6410
Informacija i slanje dokumenata
mob: +359 888 366 366
Informacija i pomoć

Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net
Ponedeljak - Petak (08:00 - 17:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET